Leírás és Paraméterek
Ajánlott fűszerek: bazsalikom, majoranna, kakukkfű, vöröshagyma
Elkészítése: Főzés előtt meleg vízzel lehetőleg többször öblítsd át. Forrásban lévő, 3 x-os mennyiségű vízbe tedd bele, és közepes lángon 18 percig főzd. Közben sózd, fűszerezd. Vajat, növényi vajat is adhatsz hozzá.
Összetevők | Hajdina |
Származási ország | Lengyelország |
Átlagos tápérték 100 g termékben | Energia:1439 KJ/344 kcal, Zsír:3,1 g, melyből telített zsírsavak:0,6 g, Szénhidrát:63 g, melyből cukrok:0,7 g, Rost:5,9 g, Fehérje:13 g, Só:0,03 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!