Leírás és Paraméterek
A dióolaj előnyei:
- Olyan egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírokat tartalmaz, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállítani.
Ezen zsírok legtöbbje antioxidáns, erős gyulladáscsökkentő, védő vegyületként is ismert. Ezért mind belsőleg, mind külsőleg ajánlott az alkalmazásuk.
- Ásványi anyag tartalma szintén jelentős
- Hidegen ajánljuk! Ne hevítsd, mert nem hőstabil, és elveszíti értékes hatóanyagait.
Gondoltad volna?
A dióolaj a bőrödre kenve segíthet a pikkelysömör, ekcéma, napégés és idő előtti öregedés kiegészítő kezelésében. A hajápolásban bevetheted hajhullásra, korpásodásra. Fogyasztásával pedig a gyenge immunrendszer, elhízás, hajhullás, korpásodás, ráncok, magas vérnyomás, stressz, szorongás és cukorbetegség, valamint a szív- és érbetegségek megelőzésében segít.
Így leld örömöd benne:
Csepegtesd kenyérre, tedd süteménybe (igen, jól hallottad, különleges aromát adhatsz így a sütiknek), levesbe, mártásokba, készételekre, legyen az akár zöldség, akár hús, akár egy fenséges főzelék.
Származási hely | Magyarország |
Összetevők | Hideg sajtolással - vegyszer és adalékanyagok nélkül - készült dióolaj |
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben | Energia 3684 kJ/880 kcal Zsír 95,0 g, melyből zsírsavak 9,0 g. Szénhidrát 0,0 g, melyből cukrok 0,0 g. Fehérje 0,0 g. Só 0.0 g |
Felbontása után lehetőleg hűtőben tartsd, és 2 hónapon belül fogyaszd el kérlek. (A hűtőben kissé zavarossá válhat, ami egy természetes folyamat). |