Nap-Hold Csokoládés Kecsketej szappan - kézműves 100 g
Egységár: | 9,20 Ft/g |
A kecsketejből készült szappanoknak gyulladáscsökkentő hatása van, ezért száraz és érzékeny bőrre ajánlott. Selymessé és puhává teszi a bőrt. Q10 enzim és 70 telítetlen zsírsav található, kedvező olvadáspontja miatt 37 C o -on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható (nem garantált) kiszállítás: | 2024. április 22. |
Leírás és Paraméterek
Éjjel - nappal kényeztetheti bőrét ezzel a szappannal, amely természetes alapanyagokból, kecsketejből és csokoládé hozzáadásával készült.
A kecsketejnek már az ókorban is ismert bőrszépítő hatása volt, Kleopátra és későbbi korban Sissy kiváló bőrszépítő hatása miatt csak ebben fürdött.
A kecsketejből készült szappanoknak gyulladáscsökkentő hatása van, ezért száraz és érzékeny bőrre ajánlott. Selymessé és puhává teszi a bőrt. Q10 enzim és 70 telítetlen zsírsav található, kedvező olvadáspontja miatt 37 C o -on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Magas ásvány és elektrolit tartalma van. Természetes forrása az alfa-hidroxi savnak, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső hámrétegét és segíti a friss bőr képződését.
Legtöbb javulást ekcémában, pikkelysömörben szenvedőknél tapasztaltak, de volt már fémallergiában szenvedőknél is javulás. Hajmosásra ajánlott, megszünteti a viszketést a fejbőrön. Lábgombára, bőrpirosságra is hatásos. Nincs szükség többé testápoló krémre.
Természetes alapanyagokból, kecsketejből és csokoládé hozzáadásával készült. Érzékeny bőrűeknek ajánljuk mindennapos használatra, regenerálja, méregteleníti, ezáltal bársonyossá, és rugalmasabbá teszi a bőrt. Színezék és illatanyagmentes.
Kerüljük a szemmel, nyálkahártyával való érintkezést.
Száraz,hűvös helyen tároljuk! | |
Összetevők | Caprea lac(kecsketej); Elaeis Guineensis oil(pálmaolaj); Helianthus Annuus seed oil (napraforgóolaj); Olea Europaea oil(olívaolaj); Sodium hydroxide; Chocolate(cacao mass, cocoa butter,sugar)csokoládé; Teobroma cacao( kakaópor) |
OÉTI | 312/2010 |