Örülünk Neked! Oldalunk a folyamatos fejlesztés és a Te kényelmed érdekében sütiket (cookies) alkalmaz. Honlapunk használatával elfogadod a a cookie-k alkalmazását. Bővebben a cookie-król az Á.SZ.F-ben olvashatsz. Rendben
Termékek Menü

Süti nyomó készlet

Ár:
2.995 Ft
Cikkszám: suti_nyomo_keszlet

Linzer sütemény kinyomó

Tartalma:
- 1 db alumínium sütinyomó
- 4 db habkinyomó fej 
- 20db sütemény formázó fej

1.osztályú termék.
Anyaga: alumínium, fém, műanyag  Méretek: 22 cm hosszú, 5,5 cm átmérőjű a készülék; 5,5 cm hosszú, 5 cm átmérőjű a habkinyomó fej; 5 cm átmérőjű a sütiforma Bruttó súlya: 395 g Nettó súlya: 315 g

Tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát!

Egységár: 2.995,00 Ft/db
Szállítási díj: 1.620 Ft
Várható (nem garantált) kiszállítás: 2024. február 27.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Spájzold Be! Búzakenyérliszt BL 80 - 1 kg Spájzold Be! Búzakenyérliszt BL 80 - 1 kg
790 Ft 690 Ft
Spájzold Be! Rétesliszt  - 1 kg Spájzold Be! Rétesliszt - 1 kg
915 Ft
Spájzold Be! Búzadara  - 1 kg Spájzold Be! Búzadara - 1 kg
915 Ft
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

A legfinomabb linzer recept

Hozzávalók:

Tészta:

  • 250 g Spájzold Be! BL80 kenyérliszt
  • 200 g hideg vaj, kockázva
  • 100 g porcukor
  • 1 tojássárgája
  • 1 teáskanál vaníliakivonat vagy vaníliás cukor
  • 1/2 teáskanál reszelt citromhéj (opcionális)
  • Csipet só

Díszítés:

  • Porcukor a megszórásra, vagy olvasztott csoki

Elkészítés:

  1. A lisztet, hideg vajat, porcukrot, tojássárgáját, vaníliakivonatot (vagy vaníliás cukrot), citromhéjat és egy csipet sót tegyél egy tálba.

  2. Gyorsan dolgozd össze a hozzávalókat, amíg morzsás tésztát nem kapsz. Ne gyúrd túl, csak addig dolgozd, amíg az összetevők összeállnak.

  3. Gyúrj egy gombócot a tésztából, és tekerd be fóliába. Hűtsd legalább 30 percig a hűtőszekrényben.

  4. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra.

  5. Nyújtsd ki a tésztát kb. fél centiméter vastagságúra a lisztezett felületen.

  6. Kiszúróval vagy éles késsel vágd ki a formákat. Készíts dupla mennyiségű "alsó" tésztát, amelyek később alulra kerülnek, és azokat, amelyekbe kis kör alakú középső rést vágunk (közepekből lesznek a tetejére kerülő tésztadarabok).

  7. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezd el a tésztaformákat, majd süsd 8-10 percig, vagy amíg aranyszínűek lesznek.

  8. Hagyd kihűlni a sütiket.

  9. Ha kihűltek, szórd meg porcukorral, vagy olvasztott csokival!

Jó étvágyat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!