Leírás és Paraméterek
A Kanizsai mustárok kézműves technológiával készülnek egy több, mint 200 éves családi receptúra alapján tartósítószer, színezék és adalékanyag hozzáadása nélkül. Felbontás után hűtőben tárold!
A medvehagymás mustárt bátran alkalmazd salátákhoz, zöldséges ételekhez, krémekhez, pástétomokhoz. Egyedi ízével feldobja az ételeidet!
TUDTAD? A mustármag antioxidáns, gyulladáscsökkentő és emésztésjavító hatással rendelkezik.
Váljék egészségedre!
	 
| Származási hely | Magyarország | 
| Összetevők | víz, mustármag, ecet, cukor, só, medvehagyma, fűszerek | 
| Allergén összetevő | mustármag | 
Vélemények
                                        Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
                
                            
            
        
        
                Írja meg véleményét!
        
                