Leírás és Paraméterek
IBI házicsokinkat kizárólag hűvösebb időben szállítjuk, mert natúr termék lévén (nincs benne tartósítószer) nem bírja a meleget!
EZ valóban csokoládé!
Az Ibi csokik régi erdélyi receptúra alapján készült, napjainkban még tudatosabbá alkotott igazi finomságok . Valódi, féltő emberkezek érintik, gonddal alkotják, csomagolják. Viszonyuk köszönő sem lehet a bolti csokoládékkal.
Az Ibi csokik igazi főzött csokik : mindig frissen készülnek nagy üstökben kakaóporból, illatos kakaóvajból, vajból és cukorból. Nagyobb nedvességtartalmuk miatt puhábbak, omlósabbak az eddig ismert csokiknál. Omlósságuk és persze ízük miatt igazi érzéki élményt nyújtanak kóstolójuknak.
Ez az Ibi csoki! : )
Házi étcsokoládé
Tej hozzáadása nélkül készített, magasabb kakaótartalmú (45%) csoki szelet
Összetevők: cukor, kakaópor, kakaóvaj, víz, vaj
Törökmogyorós házicsoki
Ezt az ínyencséget az étcsokoládéhoz képest kevesebb kakaó (25%), több vaj és tejpor hozzáadásával, és persze pirított törökmogyoróval készítjük.
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, törökmogyoró (10%), kakaópor, vaj, víz, (kakaó szárazanyag legalább 20%.)
Levendulás tejcsokoládé
Különleges, visszafogottan levendula ízű termék, mely 100% tisztaságú levendulaolajat tartalmaz. Mindössze 3 csepp olajat teszünk 1 kg termékbe. Előállításához- a többi termékhez hasonlóan csak természetes alapanyagokat használunk.
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaópor, vaj, víz, levendula kivonat (0,03%). Kakaóvaj szárazanyag legalább 20%.
Levendulás fehércsokoládé
Fehérnek nem fehér: színében merészebb, ízében erősebben levendulásabb, mint tejcsokis pajtása. Színét a kékszőlő héj kivonata kölcsönzi. Igazi különlegesség.
Össszetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, víz, vaj, levendula kivonat (0,02%), szőlőhéj kivonat
Duó házicsokoládé
Az izgalmas ízvilágú és látványos, duó névre keresztelt csokiszelet alja tejcsoki, a teteje pedig fehércsoki vanília ízesítéssel.
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, víz, vaj, kakaópor, aroma. Kakaó szárazanyag legalább 20%.
Diós szelet
Eredeti erdélyi recept alapján készül diós házicsokoládé
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, margarin, növényi olajok (pálmaolaj, repce olaj, napraforgó olaj, lenolaj változó arányban), víz, emulgeálószerek (napraforgó lecitin, zsírsavak mono-és digliceridjei), tejsavópor, só, étkezési sav (citromsav) tartósítószer (kálium-szorbát), aromák, vitaminok (A, D) színezék (karotinok), dióbél (7%), kakaópor, víz
Rumos-kekszes szelet
Nagyon hasonlít a sokak által kedvelt keksztekercsre, ám az alapja mégiscsak a házicsoki.
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, keksz (17%), búzaliszt, cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek (ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát, étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidáns (borkősav, kálium metabiszulfit), margarin, növényi olajok (pálmaolaj, repceolaj, napraforgóolaj, lenolaj változó arányban, víz, emulgeálószerek (napraforg lecitin, zsírsavak mono-és digliceridjei), tejsavópor, só, étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), aromák, vitaminok (A, D), színezék (karotinok), kakaópor, víz, rum aroma