630 Ft
Leírás és Paraméterek
A tésztához is adhatjuk vagy végső formázás közben meg is hempergethetjük bennük. Ha azt szeretnénk, hogy kívülről magvas legyen a kenyerünk, a kenyér méretétől függően (2db nagy cipó) kb. 200-250g magra lesz szükségünk. Az elkészítés legjobb módja az ha a magvakat egy nedves konyharuhára szórjuk, hogy benedvesítsük a külsejüket. Ezután tegyük őket egy alacsony peremű tálkába, majd forgassuk meg benne a tésztát közvetlenül a szakajtóba helyezés előtt.
Száraz magokat is használhatunk, de ha egy éjszakára beáztatjuk őket, majd alaposan lecsöpögtetjük még ízesebbek lesznek.
Származási hely | Magyarország |
Összetevők | Búzapehely, lenmag, napraforgómag, rozspehely, zabpehely, szezámmag, árpapehely |
Allergének | glutén, szezámmag |
Nyomokban tartalmazhat | tojás, tej, szójabab |
Átlagos tápérték 100 g termékben | Energia 1869 kJ/447 kcal, Zsír 19 g, ebből telített zsírsavak 2,1 g Szénhidrát 48 g, ebből cukor 8,5 g, Rost 16 g Fehérje 14 g, Só 0,9 g |
Száraz, hűvös helyen tárolandó, zárt csomagolásban |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!